Paradigma - Argo-96
Referenties

Wij werken graag samen

Na al zoveel over onszelf te hebben verteld, laten we nu graag onze klanten aan het woord.

Lees hier wat klanten over ons vertellen

kober kinderopvang
kober kinderopvang

Kober kinderopvang

Ruim 3 jaar maken we nu gebruik van Argo Advies voor onze arbodienstverlening. De dagdagelijkse samenwerking tussen de vaste adviseurs inzetbaarheid van Argo en onze medewerkers, leidinggevenden en P&O werpt zijn vruchten af. Zowel in verzuimgesprekken als in preventieve gesprekken met medewerkers is de bijdrage van groot belang om verzuim te voorkomen of te beperken. Gevraagd en ongevraagd adviseren de medewerkers van Argo de mensen van onze organisatie op een prettige en constructieve wijze.

Kiwa NV

Kiwa N.V.

Argo Advies heeft ons bedrijf meegenomen in de gedragsproblematiek van arbeidsverzuim. Dat was zeker een eyeopener. In hun visie is verzuim een managementprobleem; juist dát spreekt ons aan. Sinds onze samenwerking is ons verzuim structureel gedaald. De Adviseurs Inzetbaarheid zijn zeer deskundig!

Kiwa NV
chubb
Chubb1

Chubb

In het offertetraject hebben wij met diverse arbodiensten gesproken, maar we waren bijzonder gecharmeerd van Argo Advies, omdat zij een zeer inspirerende visie heeft op arbeidsverzuim en de aanpak hiervan. Zij geloven sterk in het activeren van de medewerker en het helpen oplossen van de oorzaak van het verzuim. Argo Advies kenmerkt zich door een informele en persoonlijke aanpak. Zij houden spreekuur op onze locaties, voeren samen met de leidinggevenden de verzuimgesprekken en sturen zoveel mogelijk op gedrag. Een bezoek aan de bedrijfsarts is meer uitzondering dan de regel. Dit alles werpt zijn vruchten af. Medewerkers voelen zich serieus genomen, worden goed begeleid en tegelijkertijd melden zij zich minder vaak en minder lang ziek. Door de expertise van Argo Advies, is het verzuimpercentage binnen de organisatie sterk gedaald! Een win win situatie.  

RPC-PET-Power-nieuwlogo

Pet Power

Pet Power is reeds jaren klant van Argo Advies. Wij hebben voor Argo Advies gekozen omdat de filosofie die Argo Advies hanteert één op één aansluit op onze bedrijfsvoering. 

RPC-PET-Power-nieuwlogo
0
0

De Waarden-basisonderwijs

Sinds feb 2018 werken wij naar alle tevredenheid samen met Argo Advies. Wat ons vooral aanspreekt in de samenwerking zijn de korte lijnen, de professionele en doch persoonlijke begeleiding van de directeuren en de medewerkers door de adviseur, de daadkracht en de deskundigheid. De adviseur communiceert duidelijk en open. Ook de samenwerking met de andere disciplines gelinkt aan Argo Advies is zeer prettig. Ook bij deze partijen ervaren wij de korte lijnen en duidelijke communicatie/afspraken in de soms uitdagende re-integratietrajecten. Argo advies ontzorgt ons in deze trajecten door het geven van duidelijke adviezen. Met als resultaat een daling van ons totale verzuimcijfer!